62α γενέθλια της Grandmaster Lily Lau
Τα 62α γενέθλιά της γιόρτασε μαζί με τους μαθητές της στην Ελλάδα η Grandmaster Lily Lau.. Η Grandmaster Lily Lau γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 1944. Κόρη του διάσημου δασκάλου Lau Fat Mang άρχισε την εξάσκηση στο Kung Fu σε ηλικία 4ων χρονών.

Ο πατέρας της ήταν πολύ αυστηρός κατά την διάρκεια της προπόνησης αλλά η Δασκάλα δεν τον απογοήτευσε. Στις 17 Μαρτίου 1964 ο Δάσκαλος Lau Fat Mang πέθανε στην ηλικία των 62 χρονών και η sifu lily στην ηλικία των 19 χρονών ανέλαβε την σχολή του πατέρα της και την ευθύνη για την διατήρηση και διάδοση του Shaolin Eagle Claw Kung Fu. Εχουν περάσει 42 χρόνια από τότε και η Grandmaster Lily Lau είναι μία από τις πιό διάσημες φιγούρες στον χώρο των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών με σχολές και μαθητές σε Κίνα,Ευρώπη,Βόρεια και Νότια Αμερική.

Στη γιορτή που ετοίμασαν προς τιμή της οι μαθητές του «Α.Σ.Κεραμεικός» έκαναν επίδειξη στο «νύχι του Αετού». Ακολούθησε «πάρτυ» και το καθιερωμένο σβήσιμο των κεριών. Η επίδειξη έγινε στην οδό Ευριπίδου στην ταράτσα του σπιτιού που ευγενικά μας παραχώρησε ο μαθητής του συλλόγου Γιώργος Μαλεκάκης (the great photographer).


-----------------------------------------

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

-----------------------------------------